IIDAJESSIKADESIGN

Iida-Jessika Silventoinen, Vaatetusalan artesaani

Luovuus ja minä, yhtä kuin minä. Minä yhtä kuin luovuus. Minulle on täysi mahdottomuus kävellä kaupungin läpi ilman, että rakennan mielessäni jotain uutta kaikesta siitä mitä näen. Rakennukset, värit, ihmisten tavat kävellä, lätäköiden muodot, talojen seinissä kiipeävät varjot. Kaikki jalostuu joksikin muuksi, kun ne päätyvät pääni sisälle. Ideoiden siirtäminen juuri vaatteisiin ja asusteisiin kiehtoo siksi, että pidän myös kaavoittamisesta sekä vaatteiden rakenteiden suunnittelemisesta. Hyvät materiaalit ja oikeanlainen kaavoitus antaa vaatteelle pitkän käyttöajan. 

Kiinnostuksen kohteena on myös vanhojen vaatteiden kierrätys. Olen saanut ja ostanut käytettyjä farkkuja, jotka olen pilkkonut ja ommellut lasten farkkutakeiksi. Tämä on vaatteiden valmistusmuoto, jota tullaan ehdottomasti näkemään minun toimestani jatkossakin. 

 

Nämä upeat sivut on suunnitellut ja luonut Jenny Kettunen. Tuotekuvat ovat Henna Kettusen käsialaa. Inspiroivien fiiliskuvien takana on Sara Perttula ja hänen lumoava tyttärensä Elsi. 

Kiitos, että tulit vierailemaan verkkosivuilleni. Viihdy!

Rakkaudella,

I-j